Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Uygulaması Kalktı Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Uygulaması Kalktı Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır

Havayolu ÅŸirketleri, UlaÅŸtırma Bakanlığı'nın giriÅŸimleriyle kasımda baÅŸlayan ekonomi sınıfı iç hat yolcu biletlerinde vergiler ve acente ücretleri dahil 299 liralık tavan fiyat uygulamasına son verdi.
 
Geçen yılın son çeyreÄŸinde UlaÅŸtırma Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel MüdürlüÄŸü (SHGM), Türkiye Özel Sektör Havacılık Ä°ÅŸletmeleri DerneÄŸi (TÖSHÄ°D) üyesi ÅŸirketler ve THY ile bir dizi görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirmiÅŸ, uygulamaya geçilmesinin ardından UlaÅŸtırma eski Bakanı Binali Yıldırım, kararın sadece kış sezonuyla sınırlı olmayacağını, ekonomik verilerde anormal deÄŸiÅŸiklikler olmadığı sürece uygulamaya devam edileceÄŸini belirtmiÅŸti.
 
UYGULAMA SON BULDU
 
"Karar alınırken, havayolu ÅŸirketleri kerhen ve nezaketen 'tamam' demiÅŸti; söz konusu toplantıda bakan, uygulamanın mart ayından sonrasını da kapsayacağını belirtmiÅŸ ama havayolu ÅŸirketleri sessiz kalmıştı" diyen bir TÖSHÄ°D yetkilisi, kanuna göre böyle bir kararı bakanlığın alamayacağı için sadece sözlü olarak dile getirildiÄŸini ve yaz sezonu için SHGM ile bir temas olmadığını, uygulamanın devam etmediÄŸini söyledi.
 
Reuters'a bilgi veren bir THY yetkilisi de, kış sezonunun sona ermesiyle birlikte, THY'nin de tavan ücret uygulamasına son verdiÄŸini belirterek, "Karar bir iyi niyet göstergesiydi. Ancak, diÄŸer firmalarda kış tarifesinde dahi buna uyulmadığını gördük. Biz de kış tarifesi sonuna kadar uyguladık, ama kış tarifesinden sonra ÅŸu an için böyle bir uygulama yok" dedi.
 
THY'nin yaz tarifesinde iç hat ekonomi biletlerinde tavan fiyatı 360 lira olarak uygulayacağını söyleyen yetkili, "THY'de 300 lira üstü biletlerin toplam biletlere oranı yüzde 2 civarında. Yaz sezonunda da bunun deÄŸiÅŸeceÄŸini sanmıyorum" diye konuÅŸtu. Ä°ç hat uçuÅŸlarının yaklaşık yüzde 60'ı THY, yüzde 40'ı TÖSHÄ°D üyesi ÅŸirketler tarafından karşılanıyor. Pegasus , Sun Express, Onur Air, Borajet, Ä°zair ve MNG Airlines TÖSHÄ°D üyesi havayolu iÅŸletmeleri arasında yer alıyor.
 

PEKÄ° EN UCUZ UÇAK BÄ°LETÄ°NÄ° NASIL ALACAÄžIZ ?

 
Onlineall.Net Olarak Tavan Fiyat Uygulaması sona erdiÄŸi için uçuk fiyatlarla karşılaÅŸma olasılığınız arttı.Bu dönemde tek tek havayolu firmalarının  web sitesinden uçak bileti almak ve diÄŸer havayolu firmalarının uçak biletleriyle karşılaÅŸtırma yapmak Ucuz Uçak Bileti Almak Ä°çin Yapmanız gerekenler.
Örnek Olarak Tatil Mevsimi OlduÄŸu için Ä°stanbul Antalya Uçak Biletini Ele alalım.Sitemizde uçak bileti alım ekranındaki fiyatlar aynı tarih ve aynı indirim seçenekleri dikkate alınarak sorgulama yapıldığında taşıcı firmanın sitesindekinden farklı deÄŸildir.Bunu öncelikle belirtelim.
onlineall.net olmasa yapmanız gerekeni söyleyim Örnek Olarak Bu Gün 04 Mayıs 2014 Biz 1 Haziranda Antalyadan Ä°stanbula GideceÄŸiz..Baltığımızda Türk Hava Yolları , AtlasJet ve Sun Express Firmalarının  Ä°stanbuldan Antalya'ya Uçak Seferleri gözükmektedir.Aynı anda 3 web sayfası açıp bu sitelerin sayfasından aynı tarihleri ve indirim seçeneÄŸiniz yaÅŸ öÄŸrenci vs var ise onu girip sonuçları bir yere not ederek kıyaslama yapacaksınız..3 Ayrı web sitesindeki 22 uçuÅŸu karşılaÅŸtırarak en uygun zaman hangisi en ucuzu hangisi karşılaÅŸtırma yapmanız gerekiyor.Abartıyor muyuz hayır yapmanız gereken bu.Gelelim Ä°ÅŸin Kolayına
 
 
Onlineall.net'te Ä°stanbuldan Antalyaya Uçak Bileti Almak Nasıldır.Yine 1 Haziran Tarihinde Tatil Planımız ve 04 Mayıs 2014 günü sorgu ekranını göstereceÄŸiz.Yapmanız gereken bilgiyi girmek Nereden Ä°stanbuldan Nereye Antalyaya ve Ne Zaman Girip Ara Butonuna Tıkladığımızda 3 Web sitesinden 22 seferi sorgulama ve karşılaÅŸtırma iÅŸlemini OnlineAll.Net sizin için gerçekleÅŸtiriyor. Aynı sayfada size 3 firmanın uçak seferlerini sunuyoruz.Sizin Yapmanız gereken fiyat sütun baÅŸlığına veya hareket saati sütun baÅŸlığına yada varış saatine göre sırlamayı bir tıkla görebilirsiniz.22 Uçak seferi arasından saat ve fiyat yönünden size en uygun olanı seçip online olarak sitemizden satın alabilirsiniz. Ucuz Uçak Bileti Almak Bu Kadar Kolay olmamıştı.Tavan Fiyatı uygulaması sona ersede siz

Ä°STANBUL ANTALYA UÇAK BÄ°LETÄ° SORGULAMA EKRANI

İSTANBUL ANTALYA UÇAK BİLETİ  AL

 

UCUZ UÇAK BÄ°LETÄ° ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYIN

 
 
 
 
 
 
 
Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Uygulaması Kalktı Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır Haberi Oku, Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Uygulaması Kalktı Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »ucuz uçak bileti al » istanbul antalya uçak bileti » en ucuz uçak bileti
Etiketler » ucuz uçak bileti al   » istanbul antalya uçak bileti   » en ucuz uçak bileti  

DÄ°ÄžER SEYAHAT HABERLERÄ°

otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+