Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
AtlasJet Londra SEFERLERİ başlıyor - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

AtlasJet Londra SEFERLERİ başlıyor

Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, İstanbul bilet satış acenteleriyle bir araya gelerek 2014 hedeflerini ve gelişim planlarını anlattı; Mayıs ayında İstanbul’dan Londra uçuşlarına başlayacağını müjdeledi

Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, İstanbul bilet satış acenteleriyle bir araya gelerek 2014 hedeflerini ve gelişim planlarını anlattı; Mayıs ayında İstanbul’dan Londra uçuşlarına başlayacağını müjdeledi. Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, bugün Dedeman Hotel’de düzenlediği brunch’ta bilet satış acenteleri ve iş ortakları ile biraraya gelerek sektördeki başarısını kutladı. Atlasjet üst yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ve geniş katılımın yaşandığı toplantıda,  Atlasjet’in Türkiye ve yurt dışındaki planlamaları ve yeni hedefleri anlatılırken, büyüme hedeflerine dikkat çekildi. Sunumun ardından düzenlenen çekilişte şanslı misafirler Atlasjet’ten Londra ve yurt içi uçuş noktalarına hediye uçak bileti kazandı. 2 Mayıs’tan itibaren yurt dışındaki uçuş noktalarına Londra’nın da ekleneceğini müjdeleyen Atlasjet yetkilileri, uçuşların öncelikli olarak haftada dört gün, Haziran ayından itibaren ise haftanın her günü gerçekleşeceğini belirtti. Atlasjet’in havacılık sektörüne girdiği günden bu yana konforlu uçuşları ile yolcuların tercihi haline geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, bu başarıda bütün iş ortaklarının payının bulunduğuna değinerek, çizdikleri başarılı grafiğin uçuş ağlarına katılan yeni hatlarla devam edeceğini söyledi.Ersoy, “Bildiğiniz gibi biz Türkiye’de EkonomiPlus hizmetini sunan tek havayoluyuz. Bizim fiyat politikamız “her şey dahil fiyat”, yani yolcular biletini satın alırken, hangi hizmetleri alacaklarını biliyorlar, seyahatlerinde kötü süprizlerle karşılaşmıyorlar. “Başka havayolundan ucuz zannedip bilet alan bazı yolcular, hem dar koltuklarda rahatsız bir uçuş yapıyor hem de seyahatleri süresince karşılarına çıkan ek ücretlerle, yolculukları pahalıya çıkıyor. Biz Atlasjet olarak tüm hatlarımızda kaliteden ödün vermeden rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. “Londra hattında da yolcularımızı, yaklaşık 4 saat süren yolculuklarında 200 koltuklu Airbus 321-200’lerde uçuracak ve EkonomiPlus’ta 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz enfes ikramlar, ücretsiz koltuk seçimi, 25 kg bagaj taşıma hakkı gibi hizmetler sunarak eşsiz bir uçuş tecrübesi yaşamalarını sağlayacağız.

“Uçuşlarımızda sunduğumuz konforun yanı sıra verdiğimiz bu hizmetlerle yolcular, bir low cost havayolundan bile daha düşük ücret ödemiş olacak.” şeklinde konuştu.

Londra Luton Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Simon Harley ise Atlasjet’i, Londra Luton Havalimanı’nda ağırlamak için sabırsızlandıklarını belirterek, Atlasjet’in son aylarda Luton’u tercih eden üçüncü havayolu olduğunu vurgulayarak, bunun Luton Havalimanı’nın uygun konumu ve operasyonlarındaki verimliliğinin göstergesi olduğunun altını çizdi. Harley, Atlasjet’in hizmet kalitesi ve rekabetçi fiyatları ile Londra – İstanbul uçuşlarında büyük başarı yakalayacağına inandığını belirtti. Atlasjet, yolcularına Ekonomiplus’ın yanı sıra Business Class alternatifi de sunarak, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirme imkanı veriyor. Londra’ya Business Class seyahat edecek yolcular, tüm ayrıcalıkların yanı sıra “Uçan Şef” hizmetinden de yararlanacak. Londra uçuşlarında Business Class'a farklılaştırılmış ikram ve sunumlar uçan şefler eşliğinde yapılacak.

 

AtlasJet Londra İstanbul Seferlerini Sorgulamak İçin Tıklayın

AtlasJet Londra SEFERLERİ başlıyor Haberi Oku, AtlasJet Londra SEFERLERİ başlıyor Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »AtlasJet Londra İstanbul Seferleri »AtlasJet İstanbul Londra Uçak Bileti
Etiketler » AtlasJet Londra İstanbul Seferleri   » AtlasJet İstanbul Londra Uçak Bileti  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+