Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
YENİ AKSARAY TURİZM - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

YENİ AKSARAY TURİZM

YENİ AKSARAY OTOBÜS FİRMASI ; AKSARAY Merkezli 1999 Yılında Kurulan firma yolcularının ihtiyaçların ve beklentilerini kaliteli bir şekilde karşılaşamayı hedef edinmiştir.Bu hedefine ulaşmak için filosunda bulunan 18 otobüsüyle hizmet vermeye devam etmektedir.Yeni Aksaray Otobüsleriyle Yolculuğunuzda Geniş Koltuklara Kurulursunuz,Maç Gününe Denk Geldiyse Yolculuğunuz Panik Yapmayın Digiturk yayını mevcuttur Yolculuğunuzda maçınızıda izleyebilirsiniz.Ayrıca Şeker prostat gibi rahatsızlığınız var ve sık sık wc gitmeniz gerekiyorsa otobüste WC imkanıda var,Yolculuk boyunca sosyal yaşamınızdan kopmanız gerekmez çünkü cep telefonu kullanmak serbesttir. 

 

YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS FİRMASI, YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS SEFERLERİ, YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS BİLETİ AL, YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS BİLET FİYATLARI,ONLİNE YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS BİLETİ AL

İLETİŞİM BİLGİLERİ

YENİ AKSARAY SEYAHAT TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Adres Hacılar Harmanı Mah. Yeni Terminal içi No:8/9 Aksaray/TÜRKİYE
Tel 0382 215 85 85
Fax 0382 216 01 80
E-Mail bilgi@yeniaksarayseyahat.com
 
 
YENİ AKSARAY OTOBÜS BİLETLERİ
 
AKSARAY » İSTANBUL YENİ AKSARAY  OTOBÜS SEFERİ
 
Bu Seferin biletini NEOPLAN CİTYLİNER İle seyahat etmeniz halinde 48 LİRAYA TRAVEGO 15 SHD otobüsü ile yolculuğun Ücreti ise 58 TL dir.Her iki durumdada yolculuk toplam 10 saat sürer.Kullanılan Güzergahda da bir fark yoktur.AKSARAY AKSARAY BİRLİK ANKARA BOLU İZMİT Gebze İSTANBUL Bu Güzergah Kullanılır.Otobüs Hareket saatleriyse 20.30 ve 22:00 dır.
 
AKSARAY » ANTALYA YENİ AKSARAY  OTOBÜS SEFERİ
 
AKSARAYDAN Otrobüsün hareket saati 21:00 dir.Yolculuk Süresi 8 Buçuk Saat sürer.Güzergah Olarak KAYSERİ NEVŞEHİR AKSARAY KONYA Seydişehir Akseki Alanya Manavgat ANTALYA Hattı Kullanılır.Yolculuk NEOPLAN TOURLİNER Marka Otobüs İle Yapılmaktadır.Aksaraydan Antalyaya Gitmek İçin 48 TL ÖDERSİNİZ.
 
AKSARAY » İZMİR YENİ AKSARAY  OTOBÜS SEFERİ
 
KAYSERİ Göreme Avanos NEVŞEHİR AKSARAY KONYA Ilgın Akşehir AFYON UŞAK Salihli Turgutlu İZMİR Bu Güzergah Kullanılarak izmire Ulaşırsınız. Yolculuk tam olarak 10 saat 30 dakika sürer.Bu seferi TRAVEGO 15 SHD marka otobüs ile gerçekleştirirsiniz.BİLET FİYATI 48 tl dir.
 
 
 
 
 
 
 
 
Etiketler » YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS FİRMASI   » YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS SEFERLERİ   » YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS BİLETİ AL   » YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS BİLET FİYATLARI   » ONLİNE YENİ AKSARAY TURİZM OTOBÜS BİLETİ AL  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+