Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Balıkesir'de Ek Seferler Dolmak Üzere - Ek Otobüs Seferi Sorgula - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Balıkesir'de Ek Seferler Dolmak Üzere - Ek Otobüs Seferi Sorgula

EK OTOBÜS SEFERLERÄ° SÄ°STEME EKLENDÄ° SORGULA ONLÄ°NE BÄ°LETÄ°NÄ° AL

Balıkesir'de seyahat firması yöneticisi TaÄŸmaç ÅžengörenoÄŸlu ÅŸu anda Balıkesir'den yapılacak olan seferlerde yüzde 90 oranında doluluk yaÅŸandığını ve uzak mesafeler için konulan ek sefer biletlerinin de tükenmek olduÄŸuna dikkat çekerek Ramazan Bayramı nedeniyle seyahat edecek olan vatandaÅŸların bilet almak için acele etmeleri gerektiÄŸini söyledi.

Balıkesir'de seyahat firması yöneticisi TaÄŸmaç ÅžengörenoÄŸlu, bayramı ÅŸehir dışında geçirecek vatandaÅŸlara uyarıda bulunarak, bilet alma konusunda acele etmeleri gerektiÄŸini söyledi. ÅžengörenoÄŸlu, bayram sebebiyle seyahat etmek isteyen vatandaÅŸların bu yıl bilet almak için sınavların bitmesini beklediklerini ifade ederek, "Pazartesi gününden itibaren yoÄŸun bir ÅŸekilde talepler gelmeye baÅŸladı. Elimizdeki verilere göre sadece Ramazan Bayramı için deÄŸil, temmuz ve aÄŸustos ayları için de son 5 yılın en büyük artışını, en büyük yolcu taşıma potansiyelini bekliyoruz. Ä°ki bayram tatilinin de 9 gün olmasından dolayı bu yıl yüzde 20'lik bir artış bekliyoruz. Geçen seneye oranla öngörümüz bu. Biz Balıkesir merkezli bir firma olduÄŸumuz için tüm araçlarımızı hazırlıklarımızı yapıyoruz. MüÅŸterilerimizin yüzde 90'ını Ä°stanbul, Ä°zmir ve Ankara'yı tercih ediyor. Uzun hatlara gidecek olanlar biletlerini önceden alıyorlar. Åžu an salı günü itibariyle Balıkesir'de biz ve diÄŸer seyahat firmalarının uzak mesafelere olan, yani 400 kilometre ve üzerindeki yerlere düzenlenmiÅŸ seferleri yüzde 90-95 oranında dolu ve biletleri satılmış durumda" dedi.

Ä°LAVE SEFERLER YAPILACAK

Uzak mesafelere gidecek yolcuların bilet alması konusunda acele etmeleri gerektiÄŸine dikkat çeken ÅžengörenoÄŸlu, "Operasyondaki arkadaÅŸlarımız sıkışan saat ve günlerde ek sefer koymak için sürekli analiz yapıyorlar. Biz vatandaÅŸlarımızı kısa mesafelerde maÄŸdur etmeyeceÄŸimizi düÅŸünüyoruz. Bandırma, Bursa, Ä°zmir, Ayvalık gibi kısa hatlarda yolcularımıza sıkıntı yaÅŸatmamaya çalışıyoruz. Uzun hatlarda yolcularımızın önce davranıp aceleci olması gerekiyor. Kısa mesafelerde bundan önceki bayramlarda da yoÄŸunluklara cevap verebileceÄŸimizi gördük ama uzak hatlarda yapabilecek bir ÅŸeyimiz olmuyor. Uzak hatlar çok kritik. Özellikle Ä°stanbul'a gidecek vatandaÅŸlarımızın ÅŸu an için biletlerini almış olmaları gerekiyor. Biz ilave seferlerimizi açtık onlar da doldu ama mevcut duruma göre yine açacağız. Ä°nÅŸallah bir terör olayı ülkemizde gerçekleÅŸmezse bu sene turizmde en azından taşımacılık alanında bir geliÅŸim bekliyoruz" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

Balıkesir'de seyahat firması yöneticisi Tağmaç Şengörenoğlu şu anda Balıkesir'den yapılacak olan seferlerde yüzde 90 oranında doluluk yaşandığını ve uzak mesafeler için konulan ek sefer biletlerinin de tükenmek olduğuna dikkat çekerek Ramazan Bayramı nedeniyle seyahat edecek olan vatandaşların bilet almak için acele etmeleri gerektiğini söyledi.
Balıkesir'de Ek Seferler Dolmak Üzere - Ek Otobüs Seferi Sorgula Haberi Oku, Balıkesir'de Ek Seferler Dolmak Üzere - Ek Otobüs Seferi Sorgula Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Balıkesir Otobüs Bileti Al » Balıkesir ek otobüs seferleri
Etiketler » Balıkesir Otobüs Bileti Al   » Balıkesir ek otobüs seferleri  

DÄ°ÄžER SEYAHAT HABERLERÄ°

otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+