Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Denizli İli Tanıtım Filmi - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Denizli İli Tanıtım Filmi

Denizli İli Tanıtım Filmi

En Ucuz Denizli Otobüs Bileti Alabileceğiniz Site: www.onlineall.net 
En Ucuz Denizli Uçak Bileti Alabileceğiniz Site: www.ucakbiletiall.net




Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başladı 09.04.2015
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 4'üncüsünü düzenlediği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şenliklere katılarak çocukların eğlencesine ortak oldu.
Ters Lale Şenliği 26 Nisan'da 09.04.2015
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez destek verdiği "7. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği" 26 Nisan'da gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Hayrettin Mahallemizde yetişen bu nadide çiçeği tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
5 bin yıllık gelenek yaşatılıyor 02.04.2015
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı başladı. Yurt içi ve yurt dışından Denizli'ye gelen aşıklar vatandaşlara unutulmaz saatler yaşattı.
Binlerce Denizlili Bozdağ’da kar şenliği coşkusu yaşadı 08.02.2015
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği Bozdağ Kar Şenliği’ne binlerce vatandaş katıldı. Denizlililer, ilk kez mekanik tesislerin kullanıma sunulduğu Bozdağ Kayak Merkezi’nde binlerce metre yükseklikte karın ve manzaranın keyfini çıkardı.
Bozdağ'da kar şenliği coşkusu yaşanacak 04.02.2015
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl düzenleyeceği Bozdağ Kar Şenliği'ne tüm vatandaşları davet etti. Kardan heykel, kayak ve kızak yarışmalarının yapılacağı şenlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara sucuk-ekmek ikramı olacak. Nikfer Mahallesi'nden Bozdağ'a ücretsiz servislerin kaldırılacağı festivalde, mekanik tesisler de çalışacak.
Dünya Denizli'yi izledi 15.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon'un finali 8 ülkede canlı yayınlandı. Denizli'nin tarihi, doğal ve kültürel değerlerinin de yayınlandığı gecede, 22 ülkenin sanatçıları ile Rafet El Roman ve Ezo, seslendirdiği türkü ve şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, keşkek yaptı 15.09.2014
UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Ulusal Envanteri Listesi’ne alınan keşkek için geleneksel olarak düzenlenen şölene katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri, yemek kazanın başına geçerek keşkek yaptı.
Türkçevizyon finali bu akşam PAÜ’de olacak 14.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon’un ertelenen gala gecesi, bu akşam (14 Eylül Pazar) Saat 20.00'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) yeni spor salonunda yapılacak. PAÜ Spor Salonu’na saat 18.00’den itibaren kentin 5 ayrı noktasından ücretsiz otobüsler kalkacak. Gecede, 22 ülkeden 22 sanatçı ile Rafet El Roman ve Ezo sahne alacak.
Türkçevizyon'da muhteşem final bu akşam 13.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon, İncilipınar Parkı'nda düzenlenen konser ile devam ederken, festivalin gala gecesinin bu akşam (13 Eylül Cumartesi) Pamukkale Antik Tiyatro'da olacağı belirtildi. Pamukkale'ye girişlerin saat 16.00'dan sonra ücretsiz olacağı gala için Denizli'nin 6 ayrı noktasından ücretsiz araç kalkacak.
Türkçevizyon tüm hızıyla devam ediyor 12.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon, ikinci gününde açık hava tiyatrosunda ve Acıpayam ilçesinde düzenlenen konserlerle devam etti. TRT ve misafir ülkenin sanatçıları Denizlilileri coştururken, program TRT Avaz'da canlı yayınlandı.
Türkçevizyon coşkusu başladı 11.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon başladı. 22 ülkeden 22 sanatçının katıldığı kortej ile başlayan Türkçevizyon coşkusu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ziyareti ve ardından Delikliçınar Meydanı'ndaki konserle zirveye ulaştı. Başkan Zolan'a Özbekistan'ın geleneksel doppı adı verilen şapkası hediye edilirken, makam ziyareti renkli anlara sahne oldu.
Beyaz cennete giriş, Türkçevizyon'a özel ücretsiz 10.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TRT Avaz'da canlı yayınlanan Avrasya Raporu'nda, bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon 2014'ün gala gecesine tüm Denizlilileri davet etti. 13 Eylül Cumartesi günü 2 bin yıllık antik tiyatroda gerçekleşecek gala gecesine özel, Pamukkale'ye girişler saat 16.00'dan itibaren ücretsiz olacak. Denizli'nin 6 ayrı noktasından ücretsiz otobüslerin kalkacağı Türkçevizyon galasında, 22 ülkeden 22 sanatçının yanı sıra Rafet El Roman ve Ezo'nun sahne alacağı konser de yine ücretsiz izlenebilecek.
Türkçevizyon coşkusu 10 Eylül'de başlıyor 09.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 5'incisi organize edilen Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali (Türkçevizyon 2014) 10 Eylül'de başlıyor. Kortej ile başlayacak festival coşkusu Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenecek Ege'den Ezgiler programıyla devam edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dünyanın Denizli'yi izleyeceğini belirterek, Denizlilileri 10-13 Eylül tarihleri arasındaki festival programlarına davet etti.
Türkçevizyon 2014 başlıyor 05.09.2014
22 ülkeden 22 sanatçı Denizli’de sahne alacak, etkinlikler 8 ülkeden canlı yayınlanacak Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliği ile 10-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek, “5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali"nin (Türkçevizyon 2014) tanıtım toplantısı yapıldı. Denizli’yi 4 gün boyunca müziğe doyuracak festival kapsamında 22 ülkeden 22 sanatçı sahne alacak. Festivalin gala gecesi ise Hierapolis Antik Tiyatro’da gerçekleşecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: "Güney'i hak ettiği yere getireceğiz" 04.09.2014
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9. Güney Bağcılık ve Üzüm ve Festivali'ne katıldı. Başkan Zolan, "Bizler ve sizler üzerimize düşeni yapacak ve inşallah Güney'i hak ettiği yere getireceğiz" dedi.
Halk Dansları Festivali'ne Muhteşem Gala 27.06.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen ve 11 ülkeden 350 dansçının katılımı ile gerçekleştirilen 14.cü Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin galası Ziya Tıkıroğlu Açık hava tiyatrosunda yapıldı.
Galaya davetlisiniz 25.06.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 14.sünü düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin galası, 26 Haziran Perşembe akşamı saat: 21.00'de Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.
14. ULUSLARARASI HALK DANSLARI FESTİVALİ BAŞLADI 24.06.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 14.sü düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali başladı. Festival, ev sahibi olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Pahoy Halk Dansları topluluğu ve 10 ülkeden 334 dansçının katılımıyla gerçekleşiyor. Farklı ülkelerin kültürlerine ait olan halk oyunlarını bir araya getirip Denizli halkının beğenisine sunulacağı festivalde Delikliçınar Meydanı, İncilipınar Parkı, Adalet Parkı ve Ziya Tıkıroğlu açık Hava Tiyatrosu'nun yanında bu yıl çevre ilçelerden Honaz, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ve Çivril'de de gösteriler yapılacak. 6 gün boyunca farklı kültürlerin Denizli'de buluşacağını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivalin farklı kültürlerin birbirlerini tanımaları için güzel bir fırsat olduğunu söyledi.
Türkiye'nin En Büyük Çocuk Şenliği İlçelere Taşınıyor 23.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü gerçekleştirilen son 1 aydır da kent merkezinde devam eden Türkiye'nin en büyük çocuk şenliği ilçelere de taşınıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak demiştik. Çocuk Şenliğimizi ilçelerde de gerçekleştireceğiz. Denizli'deki yaşıtları gibi ilçelerdeki çocuklarımıza da unutamayacakları bir gün yaşatmak istiyoruz" dedi.
4. Merkezefendi Geleneksel Tıp Günleri Başladı 15.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi'nin ortaklaşa bu yıl 4’cüsünü gerçekleştireceği Merkezefendi Geleneksel Tıp Günleri başladı. 2 gün sürecek olan etkinlik programı ile Denizli'nin değeri olan Merkezefendi'nin bir çok yönüyle tanıtılması hedefleniyor.
Merkezefendi Geleneksel Tıp Günleri Başlıyor 13.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi'nin ortaklaşa bu yıl 4.sünü gerçekleştireceği Merkezefendi Geleneksel Tıp Günleri 15 Mayıs’ta başlıyor.
Festival Coşkusu Sona Erdi 12.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 30. sunu düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, Şehir Tiyatrosu'nun sergilediği 'Duvarların Ötesi' adlı kapanış oyunuyla sona erdi. Binlerce tiyatrosever, bir hafta süren festivalde inanılmaz bir seyir keyfi yaşadı.
Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Devam Ediyor 08.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 4 Mayıs'ta başlayan ve bu yıl 30.sunu gerçekleştirdiği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali devam ediyor. Festival kapsamında bu güne kadar sergilenen oyunlar Denizlililerin büyük beğenisini topladı. 11 Mayıs'a kadar sürecek festivalde 18 farklı grup bir birinden ilginç gösterileri ile tiyatro severlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Şimdi Tiyatro Zamanı 05.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 1984 yılından beri kesintisiz olarak sürdürdüğü Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan , 30 yılda 10 binin üzerinde tiyatrocuyu Denizli'de ağırladıklarını, 600 dolayında oyun sergilendiğini ve festivalde yaklaşık 300 bin seyirciyi tiyatro ile buluşturduklarını söyledi.
Türkiye'nin En Büyük Çocuk Şenliği Devam Ediyor 02.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğine katılan çocukların mutluluğu görülmeye değer. Şenliklere katılarak çocukların eğlencesine ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’deki en büyük çocuk şenliği organizasyonuna imza attıklarını belirtti.
Denizli 4. Ege Aşıklar Bayramı'nda Muhteşem Final 01.05.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen ve 2 gün süren Denizli 4. Ege Aşıklar Bayramı, muhteşem final programıyla sona erdi.
Denizli 4. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı Başladı 30.04.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen ve Türkiye'den 20, yurtdışından 6 halk ozanının katılımıyla gerçekleşen Denizli 4.Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı başladı.
Türkiye’nin En Büyük Çocuk Şenliği Başladı 26.04.2014
Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinin 3.'sü başladı. Son iki yıldır kent merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin kapsamını büyükşehir ile birlikte genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Çocuk Şenliği'ni Denizli'nin tüm ilçelerine de taşıyacak.
Denizli 4. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı Başlıyor 25.04.2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 29-30 Nisan tarihlerinde bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Denizli 4. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı'nda yurdun değişik yörelerinden ve Türk Dünyası'ndan 26 halk ozanı bir araya gelecek.
Denizli Festivale Doyuyor 28.06.2013
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl 13. Kez düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali coşkusu, tüm hızıyla devam ediyor. Dansçıların farklı yerlerdeki gösterileriyle vatandaşlar festivale doyuyor.
Festivale Katılan Dansçılar Denizli'yi Salladı 27.06.2013
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl 13.sünü düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali coşkusu, tüm hızıyla devam ediyor. Festivale katılan dansçılar, Adalet Parkı, Çınar, İncilipınar, Mükerrem Mehmet Teke ile Buldan ve Honaz ilçelerindeki gösterileriyle vatandaşlara unutulmaz bir festival gecesi yaşattı.
4 kıtadan 15 ülke Denizli'de buluştu 26.06.2013
Denizli Belediyesi'nin düzenlediği 13. Uluslararası Halk Dansları Festivali başladı.
Festival Coşkusu Devam Ediyor 26.06.2013
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl 13. kez düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin coşkusu, tüm hızıyla devam ediyor. Dansçıların farklı yerlerdeki gösterileri, büyük beğeni topluyor.
Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği Babadağ’da 18.05.2013
Denizli Belediyesi tarafından kent merkezinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği olma özelliği taşıyan etkinlik bu kez Babadağlı çocukları sevindirdi. Babadağ’da kurulan şenlik alanında çocuklar inanılmaz bir gün yaşadı.
Festival Coşkusu Devam Ediyor 17.05.2013
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 29.sunu düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 18 tiyatro grubunun yer aldığı festivalde oyunlar, kentin farklı mekanlarında gösterime sunuluyor.
Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Kortej Yürüyüşü Yapıldı 14.05.2013
Denizli Belediyesi’nin en önemli kültür çalışmalarından biri olan ve bu yıl 29. kez düzenlenen Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali’nin kortej yürüyüşü yine coşkuya ve renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılan grupların temsilcilerini başkanlık makamında kabul eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “29 yıl aralıksız devam eden festivalimizin ateşini yakıp bugüne kadar getiren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
29. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Başladı 13.05.2013
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 29.' sunu düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali başladı. Rusya’dan Karman Tiyatro Grubu’nun ‘Puzzles’ adlı oyunuyla Denizli’yi festival coşkusu sardı.
Türkiye'nin En Büyük Çocuk Şenliği Devam Ediyor 06.05.2013
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğine katılan çocukların mutluluğu görülmeye değer.
Geleneksel Tıp Festivali'nde Mesir Macunu Dağıtıldı 04.05.2013
Denizli Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi’nin birlikte organize ettiği 3. Merkez Efendi Geleneksel Tıp Festivali etkinlikleri kapsamında Çınar Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri izlemeye gelenlere mesir macunu dağıtıldı. Efe ve Yeşim Dağlı’nın sahne aldığı konserde vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “Merkez Efendi’yi tüm nesillere tanıtmak ve yarattığı değerlerin nesiller boyu bilinmesini sağlamak zorundayız” dedi.
3. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Başladı 03.05.2013
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği, Zeytinburnu Belediyesi, Denizli Devlet Hastanesi (DDH) ve Pamukale Üniversitesi’nin (PAÜ) destek verdiği ve bu yıl 3.'sü gerçekleşen Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali başladı.
Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Başlıyor 02.05.2013
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği, Zeytinburnu Belediyesi, Denizli Devlet Hastanesi (DDH) ve Pamukale Üniversitesi’nin (PAÜ) destek verdiği ve bu yıl 3.'sü gerçekleşecek Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali 3 Mayıs’ta başlıyor.
Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 29.04.2013
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 29.' sunu düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali başlıyor. Festival, 12 Mayıs 2013/Pazar günü başlayacak ve 19 Mayıs 2013/Pazar günü son bulacak.
Denizli'de Nevruz Coşkusu 25.03.2013
Denizli Belediyesi, Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı, ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Nevruz, coşkuyla kutlandı.
Türk Dünyası Nevruz Şenliği’ne davetlisiniz 22.03.2013
Denizli Belediyesi yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. ‘Türk Dünyası Nevruz Şenliği’ ile bolluk ve bereketi müjdeleyen baharın gelişi muhteşem bir programla ile kutlanacak. Şenliğe tüm Denizlilileri davet eden Başkan Zolan, “ Denizli’nin tanıtımına da büyük katkısı olacak şölen ile baharın gelişini hep birlikte kutlayacağız” dedi.
Festivalde Muhteşem Gala 14.10.2012
Denizli Belediyesi’nin, düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Sporlar Festivali’ne muhteşem gala programı damgasını vurdu. Atlı süvariler atlarıyla yaptıkları gösteride nefesleri keserken, izleyenler lazer, havai fişek ve ışık gösterileriyle unutulmayacakları festivale tanıklık etti.
Festivalin Muhteşem Galası Cumartesi Günü 12.10.2012
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali’nin 4. gününde, muhteşem bir gala gecesi gerçekleştirilecek.
Beyaz Cennete Güç Gösterisi 12.10.2012
Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Sporlar Festivali kapsamında Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale, dünyanın en güçlü adamlarının 10 tonluk TIR’ı çekme gösterisine ev sahipliği yaptı.
Denizli Böyle Festival Görmedi 12.10.2012
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Sporlar Festivali’nin 3. günkü gösterileri, nefesleri kesti. Sumo güreşçilerinin gösterileri ve strongmenlerin tır çekmesi festivale ayrı bir renk kattı.
Denizli’nin ismi tüm dünyaya duyurulacak 11.10.2012
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali’nin önemli bir bölümü TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Denizli’nin tanıtımına büyük katkı koyacak festival, canlı olarak dünyanın dört bir tarafından izlenebilecek.
Festival Coşkusu Sürüyor 11.10.2012
Denizli Belediyesi’nin, Gençlik Spor Bakanlığı, Denizli Valiliği, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve TRT desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali, tüm hızıyla sürüyor.
Festivalde Görülmemiş Gösteri Cuma Günü 11.10.2012
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali’nde daha önce görülmemiş güzellikte görsel şov sunulacak. 12 Ekim 2012/Cuma günkü program, belki de bir ilkin yaşanmasına sahne olacak. Saat 17:00’da Denizli Belediyesi önünde başlayıp Denizli Valiliği’ne kadar sürecek yürüyüşle, strongman gösterileri yapılacak.
Geleneksel Sporlar Festivali’nin ilk günü nefes kesti 10.10.2012
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl ilkini düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Sporlar Festivali’nin başladı. Festivalin açılış etkinliğinde karşılaşan atlı cirit takımları, sergiledikleri performansla nefes kesti.
Kortej yürüyüşüne davetlisiniz 10.10.2012
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl ilkini düzenlediği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Sporlar Festivali’nin kortej yürüyüşü bugün(11 Ekim 2012 Perşembe) saat 17:00’de Valilik önünden başlayacak. 25 ülkeden 450 sporcunun geleneksel kıyafetleri ile katılacağı kortej yürüyüşüne cirit takımlarının atlı geçişleri renk katacak.
Dünya Ülkeleri Sporcuları Denizli'de Buluşuyor 09.10.2012
Denizli Belediyesi’nin, Gençlik Spor Bakanlığı, Denizli Valiliği, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve TRT desteğiyle bu yıl ilkini düzenleyeceği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali 10 Ekim 2012’de başlıyor ve 25 ülkeden 450 sporcuyu buluşturuyor.
Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali Başlıyor 07.10.2012
Denizli Belediyesi’nin, Gençlik Spor Bakanlığı, Denizli Valiliği, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve TRT desteğiyle bu yıl ilkini düzenleyeceği Uluslararası Medeniyetler İttifakı Geleneksel Spor Oyunları Festivali başlıyor.
Halk Dansları Festivali'nde Muhteşem Gala 30.06.2012
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 12. düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin galası, grupların birbirinden güzel gösterileriyle nefesleri kesti.
Festival Coşkusu Devam Ediyor 28.06.2012
Denizli’de festival coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Belediyesi’nin bu yıl 12. düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali, her gün dansçıların farklı yerlerdeki gösterileriyle gerçekleşiyor.
Dans bu şehre çok yakışıyor 25.06.2012
Denizli Belediyesi'nce 12.'sini düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali başladı. Festival kapsamında, Denizli Valiliği'nden başlayan kortej yürüyüşü Delikliçınar Meydanı'ndaki gösterilerle devam etti. Festivale 9 ülkeden 300 dansçı katılıyor.
Uluslararası Halk Dansları Festivali başlıyor 21.06.2012
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl 12’sini düzenleyeceği Uluslararası Halk Dansları Festivali başlıyor. 25 Haziran da başlayacak festivale 9 ülkeden 300 dansçı katılacak. Denizlililere farklı ülkelerin kültürlerine ait halk danslarını izleteceklerini söyleyen Başkan Zolan, “ Denizli yine farklı kültürlerin buluşma noktası olacak” dedi.
Festivalin onur konuğu Başkan Zolan 11.06.2012
Denizli Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Merkez Efendi Geleneksel Tıp Festivali’nin 2. bölümü olan İstanbul’daki etkinlikler başladı. Zeytinburnu’ndaki etkinliklerin onur konuğu Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Zeytinburnu’nda bulunan Tıbbi Bitkiler Bahçesi’nin bir benzerinin Denizli’de kurulması için harekete geçtiklerini söyledi.
2. Merkez Efendi Geleneksel Tıp Festivali başladı 22.05.2012
Denizli Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi’nin birlikte organize ettiği 2. Merkez Efendi Geleneksel Tıp Festivali başladı. Geçen yıl ilki yapılan ve büyük beğeni kazanan festivalin açılışı ise halk müziği sanatçısı Esat Kabaklı konseriyle yapıldı.
Festival Coşkusu Sona Erdi 21.05.2012
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 28. sini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, muhteşem gala programıyla sona erdi. Binlerce tiyatrosever, bir hafta süren festivalde tiyatroya doydu.
Denizli Merkezefendi 2. Geleneksel Tıp Festivali Başlıyor 20.05.2012
Denizli Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği Denizli Merkezefendi 2. Geleneksel Tıp Festivali başlıyor. Tıp festivali, 21-23 Mayıs arasında gerçekleşecek.
Festival Coşkusu Devam Ediyor 16.05.2012
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 28.sini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 28 tiyatro grubunun yer aldığı festivalde oyunlar kentin farklı mekanlarında gösterime sunuluyor.
Başkan Zolan: Denizli Tiyatroya doyacak 15.05.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, birçok sanatsal ve kültürel etkinliklere imza attıklarını söyledi.
Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 10.05.2012
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 28.sini düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali başlıyor.
Binlerce Kişi Spor Yaptı 08.05.2012
Denizli Belediyesi, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin birlikte organize ettiği ve 3 gün süren Bahar Spor Şenliği’nde, binlerce kişi spor yaptı, çocuklar ise gönüllerince eğlendi.
Bahar Spor Şenlikleri Başlıyor 25.04.2012
Türkiye’nin en sağlıklı kenti seçilen Denizli, yine bir ilke imza atıyor ve Bahar Spor Şenlikleri’ni başlatıyor. Şenlikte, mendil kapmacadan futbola kadar her şey var… Başkan Zolan, “Bu şenlik herkes için” dedi.
Japon Filmleri Festivali Başlıyor 10.10.2011
Denizli Belediyesi ve Japonya İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye ve Japonya’nın dostluğunu pekiştirmek amacıyla bu yıl ilk kez Japon Filmleri Festivali düzenleyecek.
Halk Dansları Festivalinde Muhteşem Gala 03.07.2011
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 11. sini düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali, muhteşem gala programıyla sona erdi. 12 ülkeden 400 dansçının yer aldığı festival, gösterilerle nefesleri kesti.
Festival Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01.07.2011
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 11. sini düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 12 ülkeden 450 dansçının yer aldığı festival, renkli görüntülere sahne oluyor.
11. Uluslararası Halk Dansları Festivali Başladı 29.06.2011
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 11. sini düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali büyük bir coşkuyla devam ediyor. Festivale, 13’ü yabancı biri ev sahibi Denizli Belediyesi’nin ekibi olmak üzere 14 ülkeden 400 dansçı katılıyor.
Türkçevizyon Festivali'nde Muhteşem Final 18.06.2011
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl 3.’sü düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali, grupların muhteşem performansıyla sona erdi.
Türkçevizyon Coşkusu Devam Ediyor 16.06.2011
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl 3.’sü düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali kapsamında Pamukkale Antik Tiyatro’da gerçekleşen ‘Türkçevizyon Festival Konseri, barış ve kardeşlik mesajlarıyla güç birliğine dönüştü. Festival için Denizli’ye gelen 20 ülkeden 100 sanatçı, şarkılarını barış ve kardeşlik için söyledi.
Türkçevizyon Devam Ediyor 15.06.2011
Denizli Belediyesi, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 3. düzenlenen Türkçe Sözlü Müzik Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 20 ülkeden 100'e yakın sanatçının katıldığı festival gruplarında, 2011 Eurovision birincisi Azeri şarkıcılar Elder ve Nigar bulunuyor.
Türkçevizyon Festivali Başlıyor 08.06.2011
Denizli Belediyesi, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle gerçekleşecek 'Türkçe Sözlü Müzik Festivali' 14 Haziran 2011 tarihinde başlayacak.
Festival Coşkusu Sona Erdi 16.05.2011
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 27. sini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, muhteşem gala programıyla sona erdi. Binlerce tiyatrosever, bir hafta süren festivalde tiyatroya doydu.
Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali 16.05.2011
Denizli Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) işbirliğiyle düzenlenen "12. Merkez Efendi Geleneksel Tıp Festivali" Denizli'de başladı.
27. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Devam Ediyor 12.05.2011
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 27.sini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 5’i yabancı 19 tiyatro grubunun yer aldığı festivalde oyunlar kentin farklı mekanlarında gösterime sunuluyor.
Denizli Cam Festivali Sona Erdi 10.05.2011
Türkiye'nin ilk cam festivali olan Denizli Cam Festivali Muhteşem Törenle sona erdi.
Türkiye'nin İlk Cam Festivali 08.05.2011
Denizli Belediyesi, Denizli'nin diğer kentlerine örnek olacak yeni bir projeye imza attı. Türkiye'nin ilk ‘Cam Festivali’ olma özelliğindeki Denizli Cam Festivali, başladı.
27. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 04.05.2011
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 27.sini düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali başlıyor.
Denizli'de Cam Festivali Başlıyor 03.05.2011
Denizli Belediyesi, Denizli'nin diğer kentlere örnek olacak yeni bir projeye imza atıyor. Türkiye'nin ilk ‘Cam Festivali’ olma özelliğindeki Denizli Cam Festivali, 6-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.
Aphrodisias Laodikya Festivali Başladı 03.08.2010
Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) düzenlediği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin destek verdiği Aphrodisias Laodikya 6. Uluslararası Gençlik, Spor, Kültür ve Sanat Festivali başladı
Festivale muhteşem gala 05.07.2010
Bu yıl Denizli Belediyesi tarafından 10. kez gerçekleştirilen Uluslararası Halk Dansları Festivali düzenlenen gala gecesiyle sona erdi. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosunu dolduranlar inanılmaz bir gece yaşadı. Sahneye çıkan tüm gruplar sergiledikleri gösteriler ile nefesleri kesti.
Festival muhteşem galayla sona eriyor 03.07.2010
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği, 10. Uluslararası Halk Dansları Festivali bu akşam gerçekleşecek muhteşem bir galayla sona eriyor. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak gala programı saat 21:00’de başlayacak.
10.Uluslararası Halk Dansları Festivali başladı 02.07.2010
Denizli şimdi de 10.Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Denizli Belediyesi’nin, düzenlediği festival, renkli görüntülere sahne oluyor.
Festival Coşkusu Pamukkale Antik Tiyatro’ya taşınıyor 02.07.2010
Denizli’de 10. Uluslararası Halk Dansları Festivali coşkusu devam ediyor. Kentin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen gösterilere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Denizli Belediyesi’nin düzenlediği festivale katılan 10 ülkenin dansçıları bu akşam (02 Temmuz 2010) saat 21:00’de Pamukkale Antik Tiyatro’da muhteşem bir gösteri gerçekleştirecek
10. Uluslararası Halk Dansları Festivali Başlıyor 23.06.2010
Denizli Belediyesi’nin, bu yıl 10’sunu düzenleyeceği Uluslararası Halk Dansları Festivali başlıyor. Festival 29 Haziran–3 Temmuz 2010 tarihleri arsında gerçekleşecek
Türkçevizyon Festivalinde Muhteşem Gala 07.06.2010
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl 2. düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali muhteşem gala konseriyle sona erdi.
Türkçevizyon Coşkusu Devam Ediyor 04.06.2010
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Festivale katılan gruplar, Türkçe şarkıları seslendiriyor.
Barışın ve Kardeşliğin Dili Türkçe 01.06.2010
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali kapsamında Pamukkale Antik Tiyatro’da gerçekleşen ‘Türkçevizyon Festival Konseri’ barış ve kardeşlik mesajlarıyla güç birliğine dönüştü. Festival için Denizli’ye gelen 25 ülke sanatçıları şarkılarını savaşsız bir dünya için söyledi.
Türkçevizyon Festivali Devam Ediyor 31.05.2010
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali devam ediyor. Festivalin 31 Mayıs 2010/Pazartesi günkü programında Pamukkale Antik Tiyatro’da Türkçevizyon Festival Konseri yer alıyor.
Türkçevizyon Başlıyor 27.05.2010
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali başlıyor. 25 ülkeden 100’e yakın sanatçının katılacağı festival 30 Mayıs’ta başlayacak ve 3 Haziran’da sona erecek.
Festival Coşkusu Sona Erdi 20.05.2010
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 26. sını düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali muhteşem bir galayla sona erdi. Binlerce tiyatrosever, 5 gün süren festivalde tiyatroya doydu.
Festival dolu dolu geçiyor 19.05.2010
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 26.’sını gerçekleştirdiği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali devam ediyor. Festivalin 2. gününde 5 farklı yerde 6 oyun sergilendi. Belediye Sanat Merkezi’nde İstanbul Üniversitesi Doğaçlama Oyuncuları tarafından sahnelenen Duvar isimli oyunu Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, ünlü tiyatro oyuncusu Tekin Akmansoy ile birlikte izledi.
Türkçevizyon Müzik Festivali Başlıyor 18.05.2010
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl 2. düzenlenecek Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali başlıyor.
26. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor. 04.05.2010
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği Amatör Tiyatro Festivali’nin 26’ncısı 10–14 Mayıs tarihleri arasında başlayacak ve 5 gün sürecek
26. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'ne Doğru 15.04.2010
Denizli Belediyesi’nin organize edeceği 26. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, 10 Mayıs 2010 Pazartesi günü başlayacak ve 5 gün sürecek.
TÜRKÇE MÜZİK FESTİVALİ MUHTEŞEM BİR FİNALLE SONA ERDİ 29.06.2009
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali muhteşem bir finalle sona erdi.
Akkonak Parkı ve Büfesi Kiralama İhale Şartları 26.06.2009
İ L A N DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN Mülkiyeti Belediyemize ait, Akkonak Mahallesi 29 Ekim Bulvarı başlangıcında bulunan Park ve Büfe aylık 500,00.-TL + KDV muhammen bedel üzerinden 3 (Üç) yıl süre ile şartnamesi dahilinde 2886 sayılı Yasanın 45. maddesi uyarınca açık artırma suretiyle kiraya verilecektir.
Denizli`de Türkçe Vizyon Festivali Coşkusu 24.06.2009
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali, başladı. Festival, TRT radyolarından dünyanın dört bir tarafına canlı olarak sunuldu.
Türkçe’yi dünyaya tanıtacağız 16.06.2009
Türkçevizyon Uluslar arası Müzik Festivali Denizli’de yapılacak. Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğinde yapılacak olan festival 23-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivale 16 ülkeden 85sanatçı katılacak.
Festival Devam Ediyor 29.05.2009
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 25.sini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 7’si yabancı 15 tiyatro grubunun yer aldığı festivalde oyunlar kentin 9 farklı yerinde gösterime sunuluyor.
Denizli Festivalle Coşuyor 26.05.2009
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 25.sini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, başladı. 7’si yabancı 15 tiyatro grubunun yer aldığı festival, renkli görüntülere sahne oluyor.
25. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 25.05.2009
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 25. sini düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali için hazırlıklar tamamlandı. Festivale, 7’si yabancı 8’i yerli olmak üzere 15 grup katılacak.
25. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 22.05.2009
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 25. sini düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali için hazırlıklar tamamlandı.
Denizli Festivaller Başkenti Oluyor 13.05.2009
Denizli Belediyesi, Denizli’nin tanıtımına önemli katkı sağlayacak yeni bir festival için harekete geçti. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali için önemli bir adım atıldı.
25. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali`ne Doğru 01.04.2009
Denizli Belediyesi’nin bu yıl 25. sini düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali’ne başvurular tamamlandı. Festivale, 8’i yabancı olmak üzere 46 grup başvuru yaptı.
23. Uluslarası Amatör Tiyatrolar Festivali 13.02.2007
1992 yılından bu yana festival dünya çapında birçok grubun katılımı ile gerçekleşmiş ve her geçen gün vizyonu genişleyerek günümüze kadar gelmiştir. Festivalin organizasyonu ve sekreteryası Denizli Belediyesi tarafından yürütülmektedir. 23 yıldır hiç ara vermeden düzenlenmesi ve sürekliliği ile benzer etkinlikler arasında önemli bir yere sahiptir. Festival sadece sahnelerde kalmamış sokaklara taşınarak kentle bütünleşmiştir.
Denizli İli Tanıtım Filmi Haberi Oku, Denizli İli Tanıtım Filmi Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Denizli »İli »Tanıtım »Filmi
Etiketler » Denizli   » İli   » Tanıtım   » Filmi  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+