Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Türk Hava Yolları (THY) Personel Alım İlanı - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Türk Hava Yolları (THY) Personel Alım İlanı

THY personel ve eleman alımı. THY idari ve mali işler personeli alımı. Türk Hava Yolları yurtdışı ofisi işçi alımı linkleri…

 

Türk Hava Yolları, yurt dışı ofislerinde çalışacak personel alacak. Kendi resmi web sitesi üzerinde yapmış olduğu duyuruda idari ve mali konularda bünyemizde çalışacak personel alınacaktır şeklinde iş haberi yayınlamıştır.

 

Çalışacak olan erkek adayların askerliğini yapmış olmaları ve askerlikle herhangi bir şekilde alakaları olmaması gerekmektedir ve aynı zamanda en fazla 1988 doğumlu olmaları gerekmektedir. Göründüğü üzere yaş sınırı koyulmuş ve 26 yaş üzeri kişileri almayacağını belirtmiş. Ayrıca İngilizce şart koşulmuş ve en az 4 yıllık üniversite mezunu olunması gerekiyor.

Önemli detaylardan bir tanesi ise çalışacak adayların en az 10 yıllık taahhüt vermesi gerekiyor. Yani en az 10 yıl çalışacağınıza ve işi bırakmayacağınıza dair taahhüt imzalıyorsunuz. Adayların yurt dışında çalışmaları konusunda da herhangi bir sorunu bulunmaması gerekmektedir.

Başvuruyu internet üzerinden yapmanız gerekmektedir. Sizlere vereceğimiz linke tıklayarak direk başvuru sayfasını ve özel şartları, genel şartları okuyabilir, online başvurunuzu yapabilirsiniz. İnternet dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyeceği duyurulmuştur. Thy yurtdışı ofislerinde çalışmak isteyen adaylar için iş başvurusu sayfası.

THY TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Türk Hava Yolları (THY) Personel Alım İlanı Haberi Oku, Türk Hava Yolları (THY) Personel Alım İlanı Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Ulaşım iş İlanları » Thy İş İlanı » Thy Uçak Bileri
Etiketler » Ulaşım iş İlanları   » Thy İş İlanı   » Thy Uçak Bileri  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+