Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Çanakkale Havalimanı - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Çanakkale Havalimanı

Hava ulaşımının kültür ve turizm değerlerinin paylaşımındaki önemini de ortaya çıkaran etkinliklerden olan Ağrı Dağı Efsanesi'nin İshak Paşa Sarayı'nda sahneye konduğu yıl ATİD Başkanı Seçim AYDIN'ın Anadolu Jet'in Anadolu'yu kapsayan uçuşlarının önemini “Edremit'ten (Balıkesir) Edremit'e (Van) 3 saat '' ifadesi ile vurguladığından beri 5 yıl geçmiş. 

MART 2014'de tekrar hizmete açılan Çanakkale Havalimanı ve buradan Anadolu Jet tarafından haftada 4 gün yapılan Çanakkale- Ankara uçuşlarının da Körfez'den Ankara'ya ve buradan da Anadolu'ya ve tüm dünyaya bağlantı veren bir hat olarak ne kadar yerinde bir karar olduğuna yaşadıkça tanık oluyoruz. 


ONLİNE ÇANAKKALE UÇAK BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN 


Bu bağlantı da rahat ve güvenli bir ulaşım yanında Türkiye'nin kültürel değerlerini turizm aracılığı ile dünyaya aktarmakta ulaştığı seviyenin bir göstergesi olması açısından özel bir önem taşıyor. 

Küçük Havaalanları İçin Örnek Bir İşletme... 
Akçay'dan Ankara'daki evinize 6 saatte ulaşabileceğiniz bu uçuş Çanakkale Havalimanı'nın küçük ama dost ortamında başlıyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin Yöneticileri, THY/Anadolu Jet'in Görevlileri, Çelebi Hava Servisi'nin Çalışanları ve Güvenlik Elemanları hep birlikte konukların dostça karşılanıp uğurlandığı bir ortam sunuyorlar. Kendilerine teşekkürlerimi iletirken pek çok kişinin de bu yöndeki düşüncelerine yardımcı olduğumu düşünüyorum. 

Çanakkale Havalimanı'ndaki bu ortamı pek çok kentimizde bulunan küçük havaalanları için örnek bir çalışma ortamı olarak değerlendiriyorum. 

Uçuşun saati de yetişmek için çok uygun Akçay'dan sonra 2 saat içersinde Çanakkale'ye ulaşılıyor; şehir içinde olduğu için alana ulaşmak da çok kolay. Anadolu Jet'in bilinen uçuş konforu ile 1 saatten az bir zamanda Ankara'da oluyorsunuz. 

Tarihe ve Tatile Ulaşan Yol... 
Ankara'dan Çanakkale'ye uçtuğunuzda, akşam olmadan Truva'yı da gezerek Körfezdeki evinize ulaşabilirsiniz. Gelecek yıllarda tatillerini Körfezin Kuzey kıyılarında geçirecek olanlar için şimdiden düşünülmesi gereken bir ulaşım imkanı olarak dikkate alınmalıdır. 

Bu uçuşun aynı zamanda Anadolu'dan Truva, Assos, Bergama ve Bozcaada'ya gezi düzenlemek isteyen acenteler için de yeni ve uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Çanakkale Havalimanı Truva Filminin gerçek ortamlarına, Zeus Sunağı'nın tarihteki yerine, Bozcaada'nın canlılığının yaşanabileceği bağbozumlarına ulaşacak Anadolu bağlantılı turlar için yeni bir seçeneği de sağlıyor. 

Unutulmaması gereken bir nokta da, Çanakkale Savaşlarının geçtiği Gelibolu Yarımadasına ulaşmanın ve burada 90 yıl öncesinin kahramanlarına saygılarımızı ve minnetlerimizi iletmenin en yakın yolunun da yine bu havalimanından geçtiğidir. 

Antik Kentlerimizde Yeni Sergileme Modelleri... 
Bu yıl sıkça kullandığım Çanakkale Havalimanından Güre'ye giderken Serra da bizimleydi. Efsanelerdeki anlatımından sonra ilk kez temsili olarak yapılan ve dünyanın bu model üzerinden tanıdığı Truva Atı'nı birlikte gördük. Truva'nın Homeros'un efsanelerinden Schliemann'a kadar uzanan tarihini ve Kaz dağlarının bu olaylara konu olan geçmişini tekrar etme fırsatını bulduk. 

Genç kuşağın sanata yakın ilgisi olan temsilcisi Serra ile ayrıca klasik tiyatro edebiyatını etkilemiş olan Antik Dönemde tüm bilim ve teknolojinin kaynağı olarak kabul edilen İlyada ve Odessa destanlarına konu olan bu kentte ziyaretçilerin filmlerde gördükleri, destanlarda okudukları canlılığı ve yaşamı da görebilecekleri bir sergileme ihtiyacı üzerine konuştuk. 

 

Kaynak:HÜSNÜ GÜMÜŞ- turizmhaberleri.com/ Ankara 

Çanakkale Havalimanı Haberi Oku, Çanakkale Havalimanı Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Çanakkale Uçak Seferleri » Çanakkale Uçak Bileti Al » Çanakkale Uçak Bileti Fiyatları
Etiketler » Çanakkale Uçak Seferleri   » Çanakkale Uçak Bileti Al   » Çanakkale Uçak Bileti Fiyatları  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+