Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
THY İstanbul-Soçi ve Soçi-İstanbul Uçak Seferleri Haftada 4'e Çıktı - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

THY İstanbul-Soçi ve Soçi-İstanbul Uçak Seferleri Haftada 4'e Çıktı

Daha Önce İstanbul-Soçi ve Soçi-İstanbul yolunda THY haftada üç gerçekleştirilen seferler. Ağustos itibariyle sayısı 4’e çıkacak, ayrıca iki kent arasında seferlerin her gün yapılmasına ilişkin görüşmeler de artık başlatılmıştır.
 
 
THY Soçi temsilciliğinin müdürü Metin Kalyencü, “Rusya’nın sesi” radyosuna verdiği demeçte Kış Olimpiatlarından sonra sözü geçen seferin popülerliğinin hissedilir derecede arttığını kaydetti. 14 ağustos İstanbul’da yerli işadamlarına Soçi’yi tanıtmak amacıyla tanıtım töreni düzenlenecek. Vali Aleksandr Tkaçöv başta olmak üzere, Rusya heyetine THY Soçi temsilciliği de katılacak. Sefer sayısının arttırılmasına ilişkin görüşmelerde bulunmak amacıyla Moskova’yı ziyaret eden Metin Kalyencü, Soçi-İstanbul seferine artan talebin iki ülke arasındaki ilişkilerin sağlamlaşmakta olduğunu sergilediğini kaydetti. Metin Kalyencü’ye göre, önemli derecede THY çabaları sayesinde, şu anda Rusya ve Türkiye’nin pratik olarak tüm büyük kentleri arasında hava trafiği düzenlenmiş bulunuyor.
THY Rusya temsilciliğinin müdürü Mefail Deribaş, şirketin Rusya’da 9 yıllık faaliyetinin sonuçlarını “Rusya’nın sesi” radyosuna verdiği demeçte şu şekilde yorumladı.
2014 ten bahsedecek olursak biz Nisan ayında 2 tane yeni nokta açtık. Daha önce Moskova’nın dışında yedi noktamız vardı yani toplam Moskova ile birikte sekiz noktaya direk uçuş yapıyorduk Türkiye’den. Nisan ayı itibariyle Stavropol’u ve Astrahan’i ekleyerek bu nokta sayımız Rusya’da ona çıkarttık. İşte buradaki Antalya’ya olan seferlerin sayısını arttık. İstanbul’a olan 17 Haziranda tekrar 1 sefer daha koyduk böylece İstanbul’a 5 seferimiz. Antalya’ya 3 seferimiz, Ankaraya’ya 1 seferimiz olmak üzere toplam 9 seferimiz oldu. Yine planlarımızda tabi iki ülke arasındaki anlaşmalar gereği bu planları gerçekleştirebiliyoruz. Eğer sıkıntımız engelimiz olmazsa her halde 2-3 nokta daha açmış olacağız Rusya Federasyonu topraklarında.
Biz de ekibimle birlikte 9 yıldır THY olarak çok güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Yani 60 bin yolcudan inşallah 1 mln 300 bin yolcuya çıkarmış olacağız. Haftalık yedi seferden bütün Rusya’ya baktığımızda 60 sefer burda oluyor Haziran ayında yaklaşık bu kadar. Antalya’ya İstanbul’a uçuşlarımız ayda 110-120 seferimiz olacak.
Şüphesiz farklılıklar oluyor ama ben Avrupa’da da uzun yıllar yaşadığım için mesela Türklerle Avrupa’lıları mukayese edince Türklere Rusları mukayese edince Ruslara daha yakın olduğumuzu görüyorum. Yani mentalite olarak birbirimize daha yakın olduğumuzu anlıyorum. İş yapma imkanımız daha kolaylaşıyor Ruslarla. Türkiye’yi de Rusya ile mukayese edince her iki ülkenin de kendilerine avantaj ve dezavantajları olabiliyor o bakımdan çok büyük farklılık yok.
 
 

EN UCUZ İSTANBUL SOÇİ UÇAK BİLETİNİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 
THY İstanbul-Soçi ve Soçi-İstanbul Uçak Seferleri Haftada 4'e Çıktı Haberi Oku, THY İstanbul-Soçi ve Soçi-İstanbul Uçak Seferleri Haftada 4'e Çıktı Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »İstanbul-Soçi Uçak Seferleri » Soçi-İstanbul Uçak Seferleri » Soçi-İstanbul Uçak bileti al
Etiketler » İstanbul-Soçi Uçak Seferleri   » Soçi-İstanbul Uçak Seferleri   » Soçi-İstanbul Uçak bileti al  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+