Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Bodrum'a bir günde 47 uçak indi - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Bodrum'a bir günde 47 uçak indi

Milas-Bodrum Havaalanı'na 47 uçakla 10 bin kişinin geldiği açıklandı. Esnaf ve turizmciler durgun başlayan sezon sonrası doluluk oranlarındaki artıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'a bayram öncesi vatandaşlar akın etmeye başladı. Bayram tatilini geçirmek üzere İstanbul, Başkent Ankara ve İzmir'de yaşayanlar, bugünden itibaren ilçeye gelmeye başladı. Milas- Bodrum Havaalanı'na bugün 47 uçakta yaklaşık 10 bin yerli turist, taşındı. Türk Hava Yolları THY, bugünden itibaren bayram süresince tam 49 ilave sefer koydu. Özel hava şirketlerin de hem sefer sayısını hem de kapasitesi çok olan dev uçaklarını Bodrum hattına yönlendirdiği öğrenildi. Türk Hava Yolları THY Bodrum Şubesi yetkilileri geçtiğimiz bayrama oranla bu bayramda yüzde 20 oranında daha çok yolcu taşınacağını belirtti.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Uçakların ilçeye gelmesiyle beraber öğlenden itibaren ilçe girişindeki Emin Anter Bulvarı, Cevat Şakir Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kıbrıs Şehitler Caddesi'nde trafik durma noktasına geldi. Yavaş ilerleyen Bodrum yolları İstanbul trafiğini aratmadı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmasıyla ulaşım hızlandı.

TATİLCİLERE UYARI

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin Başkanı turizmci Galip Gür, "Bodrum 2 aydır beklenen patlamayı bayram öncesi yaptı. nya Kupası, siyasetteki dahil dinamizm, bölgemizdeki olaylar sezon başında bir durgunluk yaşanmasına ne sebepten olmuştu. Ancak dahil turizmde okulların kapanmasıyla bayramı bekleyen tatilciler, dahil turizmde aşırı hareketlenme olmasına ne sebepten oldu. Tatilcinin bayram tercihi gene Bodrum oldu. Bayram içerisinde Bodrum'a istikbal konuklarımızın sıkıntı yaşamamaları için mutlaka konaklayacakları tesis ile irtibat halinde olmalarında devasa fayda mevcut" diye söyledi.

ESNAF YOĞUNLUKTAN MUTLU

Esnaf ve turizmciler durgun başlayan sezon sonrası doluluk oranlarındaki artıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bodrum Avea Teknoshop Yöneticisi Veli Ermiş, "Yıllardır Bodrum'da ticaret yapıyoruz. İlk defa bir bayram öncesi böyle bir devasa hareketlilik yaşıyoruz. Bazıları için sıkıntı olabilecek kalabalık umudunu Temmuz ve bayram sonrasına bırakan esnaf için moral patlaması yaptı. Bayram için yerli turistler en az yabancı turistler kadar harcama yapıyor. Esnafın yüzünü gene yerli turist güldürecek" diye söyledi.

Bodrum'a gelen tatilciler plajları doldururken bayram süresince ilçede hava sıcaklığının 37-42, deniz suyu sıcaklığının da 18-20 derece arasında olacağının tahmin edildiği belirtildi. İlçede havanın güneşli ve güzel olacağı vurgulandı.

Günübirlik tur teknelerinin yüzde 90'ının bayram rezervasyonunu tamamladığı öğrenildi. Bodrum-Datça, Bodrum- İstanköy (Kos) arasında ilave feribot seferlerinin konu



Kaynak:Haber7

Bodrum'a bir günde 47 uçak indi Haberi Oku, Bodrum'a bir günde 47 uçak indi Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Bodrum uçak seferleri » Bodrum uçak bileti » Bodrum uçak bilet fiyatı
Etiketler » Bodrum uçak seferleri   » Bodrum uçak bileti   » Bodrum uçak bilet fiyatı  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+