Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Borajet'in Yeni Direkt Kuzey Kıbrıs Uçak seferleri - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Borajet'in Yeni Direkt Kuzey Kıbrıs Uçak seferleri

Akgünler Turizm ile Borajet Havayolları işbirliğinde, Kayseri, Bursa ve Trabzon’a direkt uçuşlar bugün başlıyor.

Bugünden itibaren, “Direkt uç, keyifle keşfet!” sloganıyla, Kayseri, Bursa ve Trabzon’a gerçekleştirilecek direkt uçuşlar ve kültür turu programları Grand Paşa Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Akgünler Turizm Kültür Turları Operasyon Sorumlusu Coşkun Odabaş, seyahat severlerin artık Trabzon’a 75, Kayseri’ye 50 ve Bursa’ya 60 dakikada ulaşarak, hızlı, konforlu bir yolculukla, kuzey Ege, Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz’de, etnik kültür, doğal güzellikler ve unutulmaz lezzetleri keşfedeceğini söyledi.

Cuma, pazar ve pazartesi günleri karşılıklı olarak yapılacak direkt uçuşlar sayesinde, Kuzey Kıbrıslı seyahat severlerin, İstanbul ve Ankara’ya uğramadan, vakit kaybı ve yorgunluk yaşamadan uçması mümkün olacak.

36 acentede turların satışına başlandı
   
“Direkt uç, keyifle keşfet!” sloganıyla başlatılan kültür turları operasyonuna ülkedeki turizm acentelerinin büyük ilgi gösterdiğini belirten Odabaş, 36 acentede turların satışına başlandığını söyledi. Odabaş, Akgünler Turizm olarak amaçlarının bu turları satmak değil, toptancılığını yapmak olduğunu dile getirdi.

Odabaş, kültür turu programlarına katılanlara, müze ve tarihi yerleri ücretsiz olarak gezmelerine olanak sağlayan müze kartlarının dağıtılacağını da dile getirdi.

Başlatılacak direkt uçuşların, Kuzey Kıbrıs’a yönelik turizme önemli katkı yapacağını belirten Odabaş, bu bölgelerde Kuzey Kıbrıs’ı tanıtmaya yönelik kampanyaların başlatıldığını vurguladı.

Batman ve Diyarbakır’a direkt uçuş yakında

Direkt uçuşların tamamen Akgünler Turizm’in kendisinin finanse ettiği bir operasyon olduğunu söyleyen Odabaş, Borajet’le, Batman ve Diyarbakır’dan da direkt uçuş gerçekleştirmek için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Borajet Havayolları’nın, Kuzey Kıbrıs’a üçüncü ülkelerden turist taşıyacağını da belirten Odabaş, Fransa’dan havalanan 114 yolcu kapasiteli bir uçağın bu akşam Antalya üzerinden Kuzey Kıbrıs’a geleceğini de sözlerine ekledi.

ONLİNE BORAJET UÇAK BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Borajet'in Yeni Direkt Kuzey Kıbrıs Uçak seferleri Haberi Oku, Borajet'in Yeni Direkt Kuzey Kıbrıs Uçak seferleri Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Borajet Kayseri Uçak Seferi » Borajet Bursa Uçak Bileti » Borajet Trabzon Uçak Seferi
Etiketler » Borajet Kayseri Uçak Seferi   » Borajet Bursa Uçak Bileti   » Borajet Trabzon Uçak Seferi  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+