Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Yurtiçi ve Yurtdışı Bebekli uçuş prosedürleri - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Yurtiçi ve Yurtdışı Bebekli uçuş prosedürleri

Havayolu şirketleri bebekli aileler için hangi uçuş prosedürlerini uyguluyorlar? Skyscanner 40 farklı havayolu şirketinin bebeklerle yolculuk prosedürlerini araştırdı..İşte çarpıcı sonuçlar
 
Araştırma ile ilgili açıklamada bulunan Skyscanner Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Özkök; “Bebeklerle seyahat etmek, özellikle yeni anne baba olanlar için, biraz korkutucu olabilir. Biz de Skyscanner olarak hazırladığımız kılavuzla, ailelerin işlerini biraz da olsa kolaylaştırmak istedik. Bu kılavuzun aileler için bebekleri ile seyahatlerinde yardımcı olabileceğini düşünüyoruz. '' dedi. 

BAZI HAVAYOLLARI BEBEKLERİ BEDAVAYA UÇURUYOR... 
Araştırmaya göre, bazı havayolu şirketleri bebek ücretini yetişkin ücretinin yüzde 10 nu olarak belirlerken, bazıları ise yurtiçi uçuşlarda ayrı bir bebek ücreti talep etmiyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus un yurtiçi uçuşlarda bebekler için ücretsiz bilet uygulaması ise bulunmuyor. 

Bebeklerle seyahatte havayolu şirketleri için belirlenmiş bir prosedür bulunmuyor. Bebeklere uygulanan ek ücretler, uygulanan ek ekipman prosedürleri, alınması durumunda ek koltuk ücretleri ve ailelere verilen yolculuk önceliği gibi prosedürler, havayolu şirketlerine göre değişiklik gösterebiliyor. İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da dünyada seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner ın yaptığı araştırmaya göre, bazı havayolu şirketleri bebek ücretlerini yetişkin ücretinin 10 nu olarak belirlerken, bazıları ise yurtiçi uçuşlarda ayrı bir bebek ücreti talep etmiyor. 

Bebeklerinin ayrı koltukta seyahat etmesini isteyen aileler için ise durum biraz daha zor. Çoğu havayolu şirketi bebekler için ek koltuk ücretini tam bilet ücreti olarak belirlerken, bazı havayolları ise yetişkin bilet ücretinin 75 i ile bebeklere kendi koltuklarında seyahat imkanı sunuyor. Fransız havayolu şirketi Air France, ek koltuk için yetişkin ücretinin 15 i ile bebekler için en cömert havayolu şirketi olarak öne çıkıyor. 

Havayolu şirketlerinin uçakta bebekler için sunduğu ek bagaj uygulamalarında da farklı uygulamalar bulunuyor. British Airways, Air France ve KLM gibi havayolu şirketleri 1 bebek arabası, 1 bebek araç koltuğu ve 1 bagajı ücretsiz olarak taşıyarak annelere en çok rahatlığı veren havayolu şirketleri. 

Türkiye deki Bebekli Uçuş Prosedürleri 
Türkiye deki havayolu şirketlerinde ise bebekler için farklı uygulamalar bulunuyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus un yurtiçi uçuşlarda bebekler için ücretsiz bilet uygulaması bulunmazken, Türk Hava Yolları yurtiçi uçuşlarda bebek biletleri yetişkin bilet ücretinin 10 u olarak, Pegasus ise yurtiçi uçuşlarda bebek biletleri için 20TL lik bir ek ücret uyguluyor. 

Eğer bebeğinizin ayrı koltukta uçmasını istiyorsanız, Türk Hava Yolları nda yetişkin biletinin 75 ini ödeyerek bebeğinize kendi koltuğunda uçma rahatlığını sunabilirsiniz. Pegasus ise seyahatseverlere bu seçeneği sunmuyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus ta bebekler için 1 bebek arabası ve 1 ek bagaj ücretsiz olarak taşınabiliyor.
 
BEBEK İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: turİzmhaberlerİ.com 
Yurtiçi ve Yurtdışı Bebekli uçuş prosedürleri Haberi Oku, Yurtiçi ve Yurtdışı Bebekli uçuş prosedürleri Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »bebekli uçuş prosedürleri » bebek promosyon bileti » ucuz uçak bileti al
Etiketler » bebekli uçuş prosedürleri   » bebek promosyon bileti   » ucuz uçak bileti al  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+