Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
Tüm Yurtiçi Uçak Biletleri 40,99 TL Kampanyası İle Sitemizde - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

Tüm Yurtiçi Uçak Biletleri 40,99 TL Kampanyası İle Sitemizde

Yaz geldi ve havalar ısındı. Artık hepimiz tatil için hazırlıklarımızı yapmayı tamamladık. Tek eksik yolculuk için seçeceğimiz ulaşım aracında. Hava yolu mu? Kara Yolu mu? Bunu aslında kara kara düşünmenize hiç gerek yok. Çünkü Havayolu firmalarının yaz için hazırlamış olduğu kampanyaları düşündüğünüz zaman kesinlikle ikilimde kalmayacaksınız. Hava yolu şirketleri yaz aylarında tatile çıkacak olan müşterileri için akıl almaz indirimlerde uçak biletlerinin satıldığı kampanyalar oluşturmuş durumdalar. Bu kampanyalarda ki uçak bileti fiyatlarını görüp de kimsenin kara yoluna yöneleceğini sanmıyorum. Özellikle Sunexpress’in bu yaz için özel olarak çıkartmış olduğu Türkiye’nin her yönüne sadece 40,99 TL uçak bileti kampanyası, otobüs bileti fiyatlarının bile çok çok altında bir kampanyadır.
 

Sunexpress’in 40,99 TL’ lik kampanyası ile artık uçağa binmek ve istediğiniz şehre yolculuk yapmak, nerdeyse şehir içinde taksiye binmekten çok daha ucuza gelmektedir. Bu imkanları, uçak konforu ile birleştirerek bizlere sunan Sunexpress 40, 99 TL kampanyası ile uçmak artık çok kolay. Türkiye’nin her yanına bu kampanya dahilin de uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken nokta gitmeyi istediğiniz şehre Sunexpress’in uçuşlarının olup olmadığıdır.

Sunexpress’in düzenlemiş olduğu bu kampanya tek yönlü biletler için geçerlidir. Ayrıca Türkiye’nin her yönüne yapılan bu uçak seferlerinde her şey dahil 40,99 TL’dir. Ülkemizin en iyi uçak firmalarından bir tanesi olan Sunexpress’in düzenlemiş olduğu bu kapmanın fırsatları kaçırılacak gibi değildir. Bu kampanyayla insan yolcuk yapası yoksa bile yolculuk yapmaya karar verir ve küçük bir tatil kaçamağı yapabilir. Bu kampanyada dikkat etmeniz noktalardan bir tanesi de rezervasyon ve biletleme işlemlerinin 24 saat içinde halledilmesi gerekmektedir. Çünkü sınırlı sayıda olan bu biletlere yolculardan korkunç derece talep gelmektedir. Stoklarda ki biletler çok kısa sürede tüketildiği için rezervasyon ve bilet alım işlemleri arasında ki mesafe kısa tutulmaktadır. Yani 1 gün önce rezervasyon yaptırdıysanız 1 gün sonraya kadar o biletin ödemesinigeçip almak zorundasınız. Unutmayın bu kampanyada biletler sınırlıdır. Bu kampanyadan faydalanarak bir yerlere uçmayı planlıyorsanız hiç vakit kaybetmeden biletinizi almanızda fayda bulunmaktadır.

Bu kampanya sadece Sunexpress iç hatlar için geçerlidir. İç hatlar da Sunexpress’in uçuşunun bulunduğu tüm yönler için bu kampanyadan rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Kampanya tarihlerini öğrenip, rezervasyon ve bilet alımı işlemlerinizi gerçekleştirmek için http://www.ucakbiletiall.net adresinden rahatlıkla faydalana bilirsiniz. Bu adreste bulunan canlı destek hattı sayesinde gün içinde 24 saat boyunca bilet alımı, rezervasyon ve 40.99 TL’lik Sunexpress kampanyası hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitede online olmak ve canlı destek hattı ile bağlantıya geçmektir.

Bu yaz gezmeyi planlayan tatilcilerin uçuş için tercih edecekleri tek adres Sunexpress olacaktır.

 

 

Tüm Yurtiçi Uçak Biletleri 40,99 TL Kampanyası İle Sitemizde Haberi Oku, Tüm Yurtiçi Uçak Biletleri 40,99 TL Kampanyası İle Sitemizde Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »Sunexpress Uçak Billeti Kampanyası » Sunexpress Ucuz Uçak Bileti » Uçak Bilet Fiyatları
Etiketler » Sunexpress Uçak Billeti Kampanyası   » Sunexpress Ucuz Uçak Bileti   » Uçak Bilet Fiyatları  

DİĞER SEYAHAT HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri
otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+