Online Otobüs Uçak Bileti Uçak Bileti Al
  • has-turizm-otobus-bileti-onlineallnette
  • varan-turizm-otobus-bileti-sitemizde
  • ulusoy-turizm-otobus-biletleri-sitemizde
  • metro-turizm-online-otobus-bileti-al
  • otobus-ucak-biletiniz-artik-hem-android-hem-de-iphone-ipadde
  • otobus-ucak-biletleriniz-iphone-ve-ipadde-ucretsiz-indir
  • otobus--ucak-bileti-android-ile-cebinizde
Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama »
AtlasJet İştirakı Zagrosjet, İstanbul - Erbil Uçuşlarına Başladı - Online Ucuz Otobüs Bileti Al - OnlineALL.Net

AtlasJet İştirakı Zagrosjet, İstanbul - Erbil Uçuşlarına Başladı

Atlasjet'in Kuzey Irak'taki iÅŸtiraki Zagrosjet, 21 Mayıs 2014 tarihinden itibaren Ä°stanbul Atatürk Havalimanı'ndan Erbil tarifeli seferlerine baÅŸladı. Atatürk Havalimanı'nda su takı ile karşılanan Zagrosjet uçağına biniÅŸ yapan yolculara lokum ikram edilirken, pilot ve kabin ekibine de çiçekler verildi. 
 
 Atlasjet Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Murat Ersoy, yolcuları uçağın kapısında karşılayarak yaptığı açıklamada "BildiÄŸiniz gibi Zagrosjet, Atlasjet olarak bizim yurt dışındaki ilk yatırımımızdı. Türkiye'de edindiÄŸimiz tecrübeyi yeni bir coÄŸrafyaya taşıyarak, buradaki pazarı geliÅŸtirdik ve istihdam yarattık. Geçen sene Erbil merkezli olarak tarifeli uçuÅŸlara baÅŸlayan Zagrosjet'in kısa sürede bu kadar hızlı büyümesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. UçuÅŸ ağına Ä°stanbul'un katılmasıyla bu baÅŸarı grafiÄŸinin artarak devam edeceÄŸine inanıyorum" dedi. 
 
Erbil'de Gece Konaklamaya Gerek Kalmıyor 
 
 Ä°lk aÅŸamada Pazartesi, ÇarÅŸamba, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftada dört gün olarak baÅŸlayan uçuÅŸlar, 16 Haziran'dan itibaren Pazar hariç haftanın her günü yapılacak. Ä°stanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Zagrosjet uçağı sabah 06:30'da Erbil'de olurken, Erbil'den Ä°stanbul seferleri saat 23:50'de yapılıyor. Yolcuların, Erbil'de gece otel konaklamasına ihtiyaç duymadan günübirlik seyahat edebilecek olmaları nedeniyle, uçuÅŸların özellikle sık seyahat eden iÅŸ adamları tarafından yoÄŸunlukla tercih edileceÄŸi öngörülüyor. 
 
 Zagrosjet uçuÅŸları haricinde Atlasjet'in de ayrıca haftada beÅŸ gün Ä°stanbul'dan Erbil uçuÅŸları bulunuyor. Atlasjet uçuÅŸları, Pazartesi, ÇarÅŸamba, PerÅŸembe, Cuma ve Pazar günleri Ä°stanbul Atatürk Havalimanı'ndan sabah 10:20'de kalkarak 12:40'da Erbil'de oluyor. DönüÅŸ uçuÅŸları da aynı günlerde Erbil'den 13:45'te kalkarak 16:30'da Ä°stanbul'a varıyor. Ä°stanbul - Erbil hattında seyahat eden yolcular Atlasjet ve Zagrosjet ortak uçuÅŸları sayesinde haftada toplam onbir seferden kendisine en uygun olanı seçebiliyor.
AtlasJet İştirakı Zagrosjet, İstanbul - Erbil Uçuşlarına Başladı Haberi Oku, AtlasJet İştirakı Zagrosjet, İstanbul - Erbil Uçuşlarına Başladı Haberi Paylaş ve Yorum Yap
Etiketler; »İstanbul - Erbil Uçak Bileti al »İstanbul - Erbil Uçak Seferleri » Zagrosjet Uçak Bileti Al
Etiketler » Ä°stanbul - Erbil Uçak Bileti al   » Ä°stanbul - Erbil Uçak Seferleri   » Zagrosjet Uçak Bileti Al  

DÄ°ÄžER SEYAHAT HABERLERÄ°

otobus ucak bileti
OnlineALL.Net Güvenli Site OnlineALL.Net Facebook OnlineALL.Net Twitter OnlineALL.Net Google+